Behandlingen – trin for trin

  • Jeg starter med en kort samtale om hvor dine udfordringer er.
  • Behandlingen er som udgangspunkt hele kroppen, både foran og bagpå. Det bedste resultat opnås ved at være iført trusser/underbukser evt. bh/undertrøje. Jeg bruger ikke olie og har tæppe og lagen.
  • Behandlingen er et samarbejde mellem klient og behandler. Det er klienten der i stort omfang “bestemmer” hvor langt vi kommer. Samtale og vejrtrækning er essentiel for at opnå det bedste resultat.
  • Under behandlingen kan du opleve ømhed. Har man haft ondt i længere tid eller undertrykt følelser og smerte, giver det sig udslag i ømhed. Det forsvinder normalt efter kort tid.
  • Resultatet af behandlingen er større velvære, afspænding, færre smerter og en lethed. På sigt får man en større indsigt i egen krop og behov.
    Man kan også opleve, at der under behandlingen blev taget kontakt til en glemt/fortrængt oplevelse. Det kan give sig udslag i at kroppen kalder på bevidsthed og midlertidig give sig udslag i ubehag. Er det tilfældet så ring eller tag en snak i næste behandling. At få genskabt kontakten til kroppen er en rejse, der kan kræve hårdt arbejde af dig.
  • Flere behandlinger er som regel en nødvendighed. Desto mere fastlåst et område har været igennem længere tid, desto mere skal der til for at få kroppen tilbage igen.

Behandlingsmetoder

Helkropsbehandling. Kroppen er en utrolig kompleks “maskine” der sidder sammen på kryds og tværs. Derfor er det nødvendigt at arbejde helkrops-fokuseret og på mange planer for at forløse spændinger, smerter og traumer.

Dybe massageteknikker med fokus på led og muskler. Jeg arbejder i dybden og tager fat der hvor kroppen kalder mest.

Pulsering. Du vil opleve at jeg arbejder med pulsering af specifikke områder samt sætter din krop i svingninger. Det er med til at øge gennemstrømningen af lymfen, give mulighed for at arbejde dybere samt færre smerter i berørte områder.

Akupressur kan betegnes som akupunktur uden nåle. Der arbejdes med kroppens meridianer, organer og akupunkturpunkter.

Healing og energiarbejde kan jeg ikke undgå at udføre, men jeg kan skrue ekstra op. Det kræver at du siger “Ja tak” og giver mig tilladelse til at åbne dybere op og skrue på volumenknappen. Den kan skrues ret højt op, hvis vi samarbejder. Jeg er intuitiv healer der arbejder gennem hjertets energier og beder altid mine guider om hjælp. Jeg laver også balancering af chakraer.

Lymfesystemet kan populært betegnes som kroppens karsystem til at fragte og udrense kroppen. Det drives ikke af et hjerte som blodkarrene og stopper/staser derfor lettere til, hvorved der opstår ødemer og ophobninger. En behandling har altid fokus på at forbedre gennemstrømningen og løsne op for ophobninger.

Vejrtrækningen er kilden til bedre velvære, både mentalt og fysisk. Under behandlingen er det vigtigt at bruge den bevist for at øge udbyttet. Efterfølgende har du fået en større bevidsthed på åndedrættets gavnlige effekter og evne til at bruge det bedre.

Organerne har mange vitale funktioner. De kan som muskler, sener og led “lukke til/spænde op” og dermed ikke fungere optimalt. Jeg arbejder med at genskabe balancen i dem, hvis de er spændte.

Bindevævet sidder i huden, muskler, led og organer. Har du brug for at gå i dybden, kan jeg arbejde målrettet med et område. Fungerer bindevævet ikke kan det give sig udslag i væske- og fedtophobninger, cellulitis, træthed samt stivhed i led og muskler.